11-12. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Sınav Öncesi Yapılması Gerekenler ve Sınav Anı Stratejileri Hakkında Bilgilendirme Çalışması

11-12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Sınav Anı Yapılması Gerekenler hakkında bilgilendirme çalışmasının ardından Rehberlik servisimiz tarafından bilgilendirme içeriği hazırlanarak öğrencilerimize ulaştırıldı.

Ayrıca 12.sınıf öğrencilerimize motivasyonlarını artırmak ve sınav öncesi rahatlamalarını sağlayacak(nefes egzersizi,spor vb.) bir takım çalışmaları içeren video içerik hazırlandı.

Öğrencilerimize girecekleri bu sınavda başarılar diliyor, bizler için sonuç ne olursa olsun her zaman kıymetli olduklarını ifade etmek istiyoruz.

Öğrencilerimiz üzerinde emeği geçen idareci ,öğretmen  ve velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

SINAV ANI STRATEJİLERİ VE TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ DOSYASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 21:59 - Görüntülenme: 13