12. Sınıflarımızla Hedef 2024 e Doğru

25 Eylül Pazartesi 12. Sınıf velilerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik .Toplantıda Okul Müdürümüz Muammer Hikmet in iyi dilek ve temennileri ile başladı .Muammer Hikmet öğrencilerimizi Öncek karakter sonra kariyer düsturu ile yetiştirdiğimizi vurgulayarak öğrencilerimize bu yolculukta başarılar dilediğini ifade etti. Müdür yardımcımız Rıdvan Demir tarafından okulumuzda Hedef 2023 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılarak Hedef 2024 te yapılacak çalışmalara da değinildi . Toplantıya sınav süreci hakkında bilgi vermek deneyimlerini paylaşmak üzere mezun öğrencilerimiz davet edilerek velilerimiz ile buluşturuldu. Öğrenci gözünden sınav sürecini anlamak amacıyla yapılan çalışma verimli oldu . Ardından okulumuz öğretmenlerinin ve Rehber Öğretmeni Zehra Kocakoç’un Sınav Sürecinde Ailelerden Beklentilerimiz konusunda yapılan konuşmanın ardından soru cevap kısmına geçildi . Katılım gösteren veli öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz .

01-10-202301-10-202301-10-2023

Yayın: 01.10.2023 - Güncelleme: 01.10.2023 00:27 - Görüntülenme: 237