12. Sınıflarımızla Yarıyıl Kamp Programı Gerçekleştirildi.

12. ınıflarımızla yarıyıl tatilinde süreçten kopmamaları adına okulumuzun pansiyonunda 20-24 Ocak tarihleri arasında 5 günlük bir kamp programı düzenlendi.

Kamp programımıza 66 öğrenci katılım sağladı. Etüt saatleri ile birlikte  hergün öğrencilerimizle bir aktivite gerçekleştirildi .

Kamp bitiminde Şehit Yüzbaşı  Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi ile işbirliği içerisinde KAMP SONU TYT DENEME SINAVI gerçekleştirildi.

Deneme sınavında öğrencilere özel sınav giriş belgesi düzenlendi . Kimliğini ve giriş belgesini yanında getirmeyen öğrenciler sınava alınmadı. Öğrencilere sınav disiplini kazandırma adına güzel bir çalışma gerçekleştirildi.

Kamp programında emeği geçen öğretmenlerimize , öğrencilerine destek olan velilerimize teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

UYGULANAN KAMP PROGRAMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

23-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 00:04 - Görüntülenme: 23