AKYAZI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ

AKYAZI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ "HAYATA DEĞER KAT" PROJESİ YARIŞMASINDA TÜRKİYE FİNALİ LİSTESİNDE YER ALMAYI BAŞARDILAR.

Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören Havva Sevde Bayrak ve Zehra Ceren Yüksel Bursa' da Uuslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iki ön elemeli aşamadan oluşan Fen liselerin , Özel kolejlerin ve Bilim Sanat Merkezlerinin  ağırlıkta katılımın olduğu proje yarışmasının ön elemelerini  geçerek ilk 25 projenin içerisine girmeyi başardı. Üniversite Öğretim üyelerinin yapmış olduğu ikinci değerlendireyi de başarıyla geçen Havva Sevde Bayrak ve Zehra Ceren Yüksel Hayata Değer Kat Proje Yarışması Türkiye Finalinde ilk 9 projenin içinde kalmayı başardılar. Proje danışman öğretmeni Turhan Turan , Öğrencilerimiz Havva Sevde Bayrak ve Zehra Ceren Yüksel final  sürecinde  katılımın gerçekleşmesiyle aynı başarıyı göstereceklerini ve kendilerine güvenin tam olduğu öğrencilerin Proje sunumu konusunda tecrübeli ve çok başarılı olduklarını belirtti. Okul idaresi Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıdan  dolayı kendilerine teşekkürü bir borç bildiklerini , bu başarının Okulumuzun diğer  öğrencilerine ülkemizde ve uluslararası boyutta düzenlenen proje yarışmalarına katılım ve başarı noktasında örnek olduğunu  Öğrencilerimizin motivasyonlarının artmasını sağladığını  bu süreçte emeği geçen hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ettiklerini başarılarının devamını dilediklerini  belirttiler.

14.10.2019 414

14-10-201914-10-201916-10-201914-10-2019