OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALMAYA HAK KAZANANLAR VE YAPMASI GEREKENLER

1- Pansiyona kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin velileri ekteki kesin kayıt evraklarını okuyup gerekli yerleri doldurup idareye teslim etmeleri gerekmektedir. Lütfen ekli formların çıktılarını alıp dolduralım ve 4-8 Eylül tarihlerinde 4-8 Eylül tarihleri arasında okul idaresine teslim edelim. Uzaklık sebebiyle gelemeyenler okulun ilk günü mutlaka teslim etmeleri kanuni zorunluluktur. Aksi taktirde kesin kayıt işlemleri tamamlanmamış kabul edilecektir.

2- Ekteki kesin kayıt evraklarından 5-6-7 ve 10 numaralı formlar velinin gerekli görmesi halinde doldurulacaktır.

3- Pansiyona girişler 10 Eylül Pazar günü saat 17.00 itibariyle başlayacak olup, o gün gelmeme durumu olanlar okulu bilgilendirmelidir.

4- Paralı yatılı kalacak olanlar ilk taksit olan 2.875 TL'yi kesin kayıtta ödemek durumundadır.

PANSİYONDA KALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT EVRAKLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 02.09.2023 - Güncelleme: 02.09.2023 10:26 - Görüntülenme: 324