PANSİYON BAŞVURU TARİHLERİ VE EVRAKLARI

Değerli Veliler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvurular 17 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru esnasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

17 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında aşağıda istenen evraklarla birlikte okulumuza gelip başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Parasız Yatılı Başvuruları İçin:

Başvuru Dilekçesi (Ekte Mevcuttur.)

Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

EK-1 Belgesi (Örnek belge için TIKLAYINIZ.)

2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.)

Paralı Yatılı Başvuruları İçin:

Başvuru Dilekçesi (Ekte Mevcuttur.)

Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

Halihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz. (BURSLULUK FERAGAT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ)

İlginize sunarız.

NOT:

1-GEÇEN SENEDEN PANSİYONDA PARASIZ YATILI OLUP BU SENE DEVAM EDECEĞİNİ DİLEKÇE İLE İFADE EDENLER DE 2022 YILINA AİT GELİR DURUMUNU EK-1 BELGESİ DOLDURARAK SGK MAAŞ DÖKÜM BELGESİ İLE BELGELENDİRMEK ZORUNDADIR.

2-Ekte BAŞVURU İLE İLGİLİ SUNMUŞ OLDUĞUMUZ BİLGİLENDİRME YAZISINI MUTLAKA OKUYUN.

EKLER:

BAŞVURU ŞARTLARI VE FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT EVRAKI İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 15.08.2023 - Güncelleme: 15.08.2023 21:02 - Görüntülenme: 917