YAZAR-OKUR BULUŞMASINDA BU AYKİ KONUĞUMUZ RANA DEMİRİZ'Dİ.

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 3 yıl önce başlattığımız "Can Dostum" kitap okuma projesinin "yazar-okur" buluşmalarının bu ayki konuğu genç yazarlarımızdan  Rana Demiriz idi.

Yazarın Ayasofya'da Bir Gece, Endülüs'te Bir Hafta, Sarayda Bir Yıl adlı kitaplarını okuyan ogrencilerimiz kitap okuma,okuduğunu anlama, anladığını ifade edebilme, eleştirebilirme gibi bir çok üst düzey beceri geliştirme fırsatını buldukları etkinlikte kitaplarını imzalatarak unutulmaz bir öğrencilik anısı da yaşama fırsatı yakaladılar. Genç yaşta 9.kitabını yazma sürecinde olan yazarımızla kitap okuma alışkanlığı edinme, okul başarısı, çalışma disiplini yakalama ve yazarlık yolunda nasıl ilerlenebilecegi gibi ilgi çekici konularda sohbet eden öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili sordukları sorularla yazarımızın tebrik ve teşekkürlerini alarak kocaman bir alkışı hak ettiler.

Projemizde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

24-11-202324-11-202324-11-202324-11-202324-11-2023

Yayın: 24.11.2023 - Güncelleme: 24.11.2023 20:30 - Görüntülenme: 23