MUAMMER HİKMET - MÜDÜR

01.01.1967 tarihinde Sakarya ili Akyazı ilçesinde dünyaya geldi. 1979 yılında Akyazı Atatürk İlkokulundan mezun oldu. Akyazı İmam Hatip Lisesinden 1989 yılında mezun oldu. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde üniversite hayatına başladı ve 1995 yılında fakülteden mezun oldu.

04 Eylül 1995 tarihinde Bilecik ili Pazaryeri Çok Programlı Lisesi’nde öğretmenliğe başladı. 2 yıllık Lise görevinden sonra Akyazı Konuralp İlköğretim okuluna tayin oldu. Okulların 4+4+4 şeklinde düzenlenmesinden sonra 2013 yılında Akyazı İmam Hatip Ortaokuluna atandı. Aynı yıl müdür yardımcılığı görevine başladı.2016 Yılında yeni açılan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevine getirildi ve 2 yıl bu görevde bulundu.

2018 Yılında yeni açılan Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne atandı. Halen aynı kurumda görevine devam eden Okul Müdürümüz evli ve üç çocuk babasıdır.