Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2 e-Twinning Projesi/Denk Kesir Takım Etkinliği

Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2  e-Twinning Projemizde Kesir Sınıfı Hibrit Takım 1  öğrencilerimiz Zoom üzerinden biraraya geldi.Toplantıda öğretmenler ve öğrenciler güzel etkinlikler yaptılar.Okul öğretmenimizin hazırlayıp sunduğu toplantıda, bir öğrencimiz projedeki diğer üyelere Geogebra 'da hazırladığımız kesir etkinliği eğitim videosunu İngilizce olarak anlattı.Online yapılan anket sonucunda okul öğrencimizin logosu en yüksek oyu aldı.Etkinliğe katılan öğrencilerimiz Geogebra'da denk kesir tasarımını yaptılar.Kalıcı bir öğrenme deneyimi yaşadılar.Bu yapılan etkinlikleri videoda birleştirdik.Keyifli seyirler.

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 02:33 - Görüntülenme: 201