2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE KADEMESİ I. DÖNEM I. YAZILI SINAV PROGRAMI BELLİ OLMUŞTUR.

• Okulumuz lise öğrencilerimizin yayınlanan sınav programını dikkatlice incelemeleri ve sınavlara gerekli hazırlıkları yapmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına Türk Dili Edebiyatı, Yabancı Dil ve Arapça derslerinde uygulama sınavlarına dair ders öğretmenlerince  yapılan sınav duyurularını dikkatlice takip etmeleleri gerekmektedir.
  • Yapılacak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tablolarına https://meb.ai/j2SpOd linkinden ulaşabilirsiniz.
  • 9. sınıflarda Kimya sınavı ile 10.sınıflarda Fizik ve Coğrafya sınavları Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde uygulanacaktır.
  • 10. sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik sınavları ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke geneli uygulanacaktır.
  • İl geneli ve ülke geneli uygulanacak olan sınavların saatleri değişiklik gösterebilir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında muvaffakiyetler dileriz.

12-10-2024

Yayın: 12.10.2024 - Güncelleme: 12.10.2024 22:48 - Görüntülenme: 158