"Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2" İsimli Uluslararası e-Twinning Matematik Projesi

Matematiğe karşı olumlu tutum geliştirme,matematik öğrenimini kalıcı hale getirme,teknoloji okuryazarlığını artırma,yabancı dil becerilerini geliştirme ve farklı ülke kültürlerini tanıtma,sorumluluk ve problem çözme becerilerini geliştirme amacıyla okulumuz öğretmeni Ayşe Tren ve 7.sınıftan 23 öğrencimizle "Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2" İsimli Uluslararası e-Twinning  Matematik Projesine katıldık.

Projemizde 9 ülke 17 okul ve 19 öğretmenin katıldığı uluslararası Matematik e-Twinning projesidir.Projemizde dinamik geometri yazılımı ve birçok Web 2. araçları kullanılacaktır.Öğrenciler bu projeyle geometri ve cebir arasında daha güçlü bağlar kuracak ve öğrencilere daha fazla görsel materyal sağlayarak öğrenme daha kalıcı ve ilgi çekici hale gelecektir.Dünyanın farklı yerlerinden birçok matematik öğretmeni ve öğrenciyi bir araya getirerek matematik öğretimini geliştirmenin yollarını bulacağız.

04-03-202304-03-2023

Yayın: 04.03.2023 - Güncelleme: 05.03.2023 21:10 - Görüntülenme: 276