''Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2'' Uluslararası eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketiyle Ödüllendirildi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, matematiğe karşı olumlu tutum geliştirme, matematik öğrenimini kalıcı hale getirme, teknoloji okuryazarlığını artırma, yabancı dil becerilerini geliştirme ve farklı ülke kültürlerini tanıtma, sorumluluk ve problem çözme becerilerini geliştirme amacıyla uluslararası  ''Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2'' eTwinning projesine katılım sağlamıştık . 8 ülke; Türkiye(10), Portekiz(3), İtalya(2), Ürdün(1), Azerbaycan(1), Hırvatistan(1), Romanya(1), İspanya(1) dan toplam 20 öğretmen ve 205 öğrenci ile katıldığımız eTwinning Projemiz Ulusal Destek Servisi (UDS) eTwinning Türkiye Birimi tarafından Kasım ayı içerisinde Ulusal Kalite Etiketi Ödülü almaya hak kazanmıştı. European School Education Platform tarafından duyurulan ödüllerde projemiz Avrupa Kalite Etiketi Ödülünü de aldı. Başarılı çalışmalarından dolayı projede emek veren öğretmenimizi ve 23 öğrencimizi tebrik ediyoruz. Aşağıdaki Padlet web2 aracı ile okulumuz öğrencileri ve tüm ekiple yaptığımız çalışmaları sürükleyip aşağı kaydırarak inceleyebilirsiniz.

15-02-2024

11-02-202411-02-2024