''Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2'' Uluslararası eTwinning Projemizdeki Tüm Etkinliklerimizin Sanal Sergisi

Matematiğe karşı olumlu tutum geliştirme,matematik öğrenimini kalıcı hale getirme,teknoloji okuryazarlığını artırma,yabancı dil becerilerini geliştirme ve farklı ülke kültürlerini tanıtma,sorumluluk ve problem çözme becerilerini geliştirme amacıyla katıldığımız Uluslararası eTwinning Projesi olan ''Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2'' projesini bitirdik. 8 ülke; Türkiye(10), Portekiz(3), İtalya(2), Ürdün(1), Azerbaycan(1), Hırvatistan(1), Romanya(1), İspanya(1) dan toplam 20 öğretmen ve 205 öğrencinin yaptığı tüm etkinlik ve çalışmaları Web 2.0 aracı olan Emaze ile sizlere sunuyoruz.Yön oku butonlarıyla ilerleyebilirsiniz ve hazırlanan videolara tıklama yoluyla ulaşabilirsiniz .Süreç boyunca projede emek veren öğretmenimize ve 23 öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 14:18 - Görüntülenme: 202