Kıymetli Öğrencilerimiz,

2. dönem 1. ortak sınav programıdır.

29 Mart Cuma günü ve 1 Nisan Pazartesi günü yerel seçimler dolayısı ile sınav koyulmamıştır.

NOT: SINAV PROGRAMINDA YAPILAN UFAK DEĞİŞİKLİKLER SÖZ KONUSUDUR. SINAV PROGRAMININ SON HALİNİN DİKKATE ALINMASI RİCA OLUNUR.

Ara

Ortaokul I. Dönem II. sınav programı belli olmuştur.

Sınav programına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ara

Okulumuz lise öğrencilerimizin yayınlanan sınav programını dikkatlice incelemeleri ve sınavlara gerekli hazırlıkları yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına Türk Dili Edebiyatı, Yabancı Dil ve Arapça derslerinde uygulama sınavlarına dair ders öğretmenlerince  yapılan sınav duyurularını dikkatlice takip etmeleleri gerekmektedir.

Kar tatili olması halinde gününde yapılamayan sınavlar sınavların bittimindeki ilk gün yapılacaktır.

27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde yapılacak Matematik ve Türk Dili Edebiyatı sınav saati bakanlıkça belirlenecektir.

Öğrencilerimize sınavlarında muvaffakiyetler dileriz.

Eyl

SAYIN VELİLERİMİZ,

ORTAOKUL 5 YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE SINIFI İÇİN ÖĞRENCİ SEÇİMİ 6 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK SINAVLA BELİRLENECEKTİR.

Eyl

1- Pansiyona kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin velileri ekteki kesin kayıt evraklarını okuyup gerekli yerleri doldurup idareye teslim etmeleri gerekmektedir. Lütfen ekli formların çıktılarını alıp dolduralım ve 4-8 Eylül tarihlerinde 4-8 Eylül tarihleri arasında okul idaresine teslim edelim. Uzaklık sebebiyle gelemeyenler okulun ilk günü mutlaka teslim etmeleri kanuni zorunluluktur. Aksi taktirde kesin kayıt işlemleri tamamlanmamış kabul edilecektir.

2- Ekteki kesin kayıt evraklarından 5-6-7 ve 10 numaralı formlar velinin gerekli görmesi halinde doldurulacaktır.

3- Pansiyona girişler 10 Eylül Pazar günü saat 17.00 itibariyle başlayacak olup, o gün gelmeme durumu olanlar okulu bilgilendirmelidir.

4- Paralı yatılı kalacak olanlar ilk taksit olan 2.875 TL'yi kesin kayıtta ödemek durumundadır.

Ağu

Değerli Veliler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvurular 17 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru esnasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

17 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında aşağıda istenen evraklarla birlikte okulumuza gelip başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Parasız Yatılı Başvuruları İçin:

Başvuru Dilekçesi (Ekte Mevcuttur.)

Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

EK-1 Belgesi (Örnek belge için TIKLAYINIZ.)

2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.)

Paralı Yatılı Başvuruları İçin:

Başvuru Dilekçesi (Ekte Mevcuttur.)

Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.)

Nüfus Kayıt Örneği (E-devlet’ten alınabilir.)

Halihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz. (BURSLULUK FERAGAT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ)

İlginize sunarız.

NOT:

1-GEÇEN SENEDEN PANSİYONDA PARASIZ YATILI OLUP BU SENE DEVAM EDECEĞİNİ DİLEKÇE İLE İFADE EDENLER DE 2022 YILINA AİT GELİR DURUMUNU EK-1 BELGESİ DOLDURARAK SGK MAAŞ DÖKÜM BELGESİ İLE BELGELENDİRMEK ZORUNDADIR.

2-Ekte BAŞVURU İLE İLGİLİ SUNMUŞ OLDUĞUMUZ BİLGİLENDİRME YAZISINI MUTLAKA OKUYUN.

Ağu

Bu yıl yurtta kalmaya devam edecek öğrenciler bu yazı ekindeki dilekçeyi doldurup okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe son teslim tarihi: 11 AĞUSTOS 2023 Cuma saat 17.00'dır.

Süresi içerisinde dilekçe ile beyanda bulunmayan öğrencilerin kayıtları silinecektir.

Dilekçe vermesi gerekenler; geçen yıl paralı, parasız veya burslu öğrencilerdir.

Yeni pansiyon başvuruları: 14-25 AĞUSTOS 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular dün başlarken Bakanlık, sınavla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

May